2010 travels!

Heey!

Na een paar jaar niet actief te zijn geweest heb ik nu toch mijn reisblog weer actief om jullie te laten weten hoe het hier gaat en wat mooie verhalen te vertellen.

Ik zit hier nu op de boerderij bij Martin bij Auckland in de buurt(kiwi die voor ons rugby speelde eind vorig jaar) even een verhaaltje te tikken voordat ik me weer richting het strand ga begeven met een rugbybal onder de arm, oftewel the goodlife!

Ff korte samenvatting. Ben begonnen as usual in Thailand bij mijn broer en mijn pa. Zoals te zien op de foto's is Samson (mijn neefje) ons nieuwste rugbylid van Rugby Club Eindhoven:) na al het harde afstudeerwerk heb ik eerst een paar weekjes met de family gechilled, gezwommen, badminton gespeeld en wat eilandjes bezocht. Hoogtepunten toch wel chillen in de hangmat, zwemmen in koh lanta en weer een beetje thais oppikken met behulp van mijn broer.

Na de eerste chill weken is mijn Ellen, mijn vriendin, kleine 2 weken langsgekomen en zijn we op pad geweest naar verlaten strandjes op koh jum, cocktails drinken onder een miljoen sterren en chillen in een hangmatje. Echt een geweldige bungalow waar je gewoon op het strand stond, onder de douche keek je gewoon direct in de zee, wat een luxeleventje heb ik soms toch:) Hierna zijn we nog olifant wezen rijden, commentaar van de dag, Ellen:" zo dit is net een achtbaan" op het moment dat de olifnat ongeveer verticaal de heuvel op waggelde...

verder uiteraard veel biertjes en lekke in het strand met als climax een dagje snorkelen en zo verbrand raken dat we allebei niet meer konden zitten, achja heb je weleens. Na 2 weken in Bankok weer afscheid genomen en toen door naar Laos.

Hier samen met Ineke, studiegenootje, een ikke week rondgetrokken. Ik kan er veel over vertellen, maar kijk de beelden maar, in een tube (tractorband) de rivier af, stoppend bij barretjes op het water die je binnenhalen met een touw. dan kan je daar Beerlao het godenbier drinken of lekker een bucket (emmer) whiskey cola doen of een keertje gebruik maken van al het speelgoed, enorme schommesle het water in en waterglijbanen, speelparadijs nr 1 voor feestgangers!

Nu ben ik dus aangekomen in Nieuw zeeland, na een gemiste aansluiting in Sydney 10 uur wachten daar en een extra ticket kopen, shit happens some time...

Gister hier een training meegedaan en bleek toch nog wel een beetje fit te zijn. Super vette training, vooral de dikke Maori coach:P Die foto's volgen nog wel.

Morgen ga ik op pad met de kiwi experience bus om in de komende 3 weken zoveel mogelijk te zien en te doen in Nieuw Zeeland! Jullie kunnen een paar foto's zien in mijn foto album " 2010...." verder zien en horen jullie het als ik terug ben over een maandje!!!

Succes allemaal daar en ik zal wat mooi weer proberen mee te nemen 1 april;)

grtz,

Wessel

Reacties 2

El 05-03-2010 09:05

hihi, leuk verhaal! ik zie je over 4 weken.

El 05-03-2010 09:05

hihi, leuk verhaal! ik zie je over 4 weken.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer