Afscheidsfeessie

Hey iedereen,

Het feest afgelopen zaterdag was echt super gezellig( zie de foto`s in het fotoboek). Mooi dat er zoveel menschen met mij een afscheidsdronk hebben gedronken. Ik had er in ieder geval genoeg op:)

Heel erg bedankt allemaal voor de gulle donaties, daar kan ik zeker aankomend jaar veel leuks mee doen!!!

Nou zullen jullie wel denken: "hoezo is dit een sterk verhaal?". Het sterke aan dit verhaal is dat ik het huis weer schoon heb weten te krijgen en zowaar vrijwel schadeloos:)...als iemand trouwens weet hoe die 5 kilo pinda`s op de vloer terecht zijn gekomen.......ik heb 5 chimpansee`s moeten inhuren om het hele huis pindavrij te maken. Maar al met al een heel mooi feestje!

Wonder boven wonder heb ik maandag ook nog mijn tentamen weten te halen...ja daar heb ik zondag nog voor zitten leren:)....dus nu ben heb ik mijn eerste 3 jaar bouwkunde afgesloten en ben nu Bachelor bouwkunde :) Voor mij een hele positieve afsluiting.

Zondag gaat het nu toch echt gebeuren (al heb ik zelf nog niet het gevoel dat ik echt weg ga, zal wel komen zodra ik in het vliegtuig zit:)...) Ik vlieg zondag om half 1 naar Bangkok en ga daar eerst een paar weekjes chillen bij mijn pa die daar een huisje huurt. Dus mijn volgende verhaal zal live uit Thailand komen.

Iedereen heel veel succes komend jaar in Nederland en ik zal regelmatig een mooi verhaal op mijn site zetten. Dus houdt me in de gaten (als je jezelf aanmeldt voor de de mailinglist dan krijg je automatisch bericht als ik een nieuw verhaal plaats).

Je kan natuurlijk ook altijd berichtjes achter laten op mijn gastenboek(altijd Leuk) of mij een mailtje sturen (hofmanwessel@hotmail.com). Voor mijn eenzamen tijden...maar dit zal denk ik wel meevallen:)...maar zal jullie wel missen.

Tot het volgende bericht!

Groet en tot over een jaartje,

Wessel

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer