verjaardag

December de feestmaand. Ik moet toegeven dat ik december waarschijnlijk liever thuis zou zijn om daar de feestdagen te vieren en natuurlijk mijn verjaardag (of natuurlijk alle mensen hiernaartoe, maar dit lijkt nog minder waarschijnlijk). Mijn verjaardag is dus over 4 dagen, 8 december en dan zit ik in Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Ik heb nog geen simkaart kunnen bemachtigen voor mijn telefoon hier in Cambodja, is hier nogal ingewikkeld en dus heb ik nog geen nummer waar ik op te bereiken ben. Voor de mensen die mij willen bellen zal ik nog een simkaart kopen, of telefoon lenen en dit nummer op het internet zetten zodra ik zeker weet welk nummer het gaat worden, dus houdt mijn site in de gaten! Ik zal de 8e op mijn verjaardag ook enkele uurtjes op msn te vinden zijn met headset webcam en de rest, de tijden zla ik ook nog op internet zetten, ik zal internet proberen te vinden dat tot laat open is aangezien mijn verjaadag een vrijdag is en veel van jullie dus moeten werken.

Veel plezier met Sinterklaas morgen, jammergenoeg hebben ze hier nog nooit van Sinterklaas gehoord, dus met mijn suprises en gedichten kom ik hier niet ver.

De tempels waren trouwens geweldig, maar daar horen (en zien) jullie deze week nog meer van.

de groeten uit Cambodja,

Wessel

ps mijn feestje is dus in Phnom Penh en iedereen is uitgenodigt (ik betaal het bier), voor gedetaileerde informatie over het adres mail me maar ff.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer